پرسشنامه FFQ

گام شماره 1
بسمه تعالی
مطالعه حاضر با عنوان "بررسی ارتباط دریافت های غذایی با ماستیت گرانولوماتوز ایدیوپاتیک: یک مطالعه مورد-شاهدی مبتنی بر بیمارستان" توسط سرکار خانم دکتر صدف علی پور استاد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران طراحی شده و از شما برای شرکت در این مطالعه تحقیقاتی دعوت به عمل می آید.
1) این مطالعه با هدف پیدا کردن ارتباط مصرف غذایی و بیماری پستان شما (ماستیت گرانولوماتوز) طراحی شده است که از بیماری های نادر پستان در دنیا می باشد ولی در ایران بیشتر دیده می شود، طراحی شده است.
2) از شما خواسته می شود در مصاحبه ای شرکت کنید که در آن دو پرسشنامه که حدود 30 دقیقه از وقتتان را خواهد گرفت، تکمیل می گردد. همچنین اندازه گیری قد و وزن و دور کمر و دور باسن و دور گردن نیز در صورتی که شما اجازه بدهید، انجام خواهد شد.
3) تصمیم شما برای شرکت در این پژوهش و یا شرکت نکردن در آن، مراقبت های پزشکی شما را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
4) مشارکت شما در این مطالعه داوطلبانه است.
5) این طرح منفعت مستقیمی برای شما ندارد و ما برای تشکر از شما برای شرکت در این طرح، به عنوان هدیه ای کوچک، بسته اطلاعات ارزشمند در مورد سرطان پستان و روش مراقبت در مقابل این بیماری را به شما می دهیم. همچنین ما امید داریم با انجام این مطاله بتوانیم نتایج ارزشمندی نیز در مورد موضوع مطالعه به دست بیاوریم تا در آینده به پیشگیری از این بیماری در خانم های ایرانی کمک کنیم. شما نیز در این اقدام علمی ارزشمند نقش دارید.
6) اطلاعاتی که شما در پرسشنامه به ما می دهید، به یک فرمت بی نام نوشته منتقل می شود. اطلاعاتی که باعث شناسایی شما بشود، منتشر نخواهد شد.
7) شما می توانید هر زمانی که بخواهید، بدون دادن خسارت از مطالعه خارج شوید.
8) من تمایل دارم به صورت داوطلبانه در این مطالعه شرکت نمایم.
پرسشنامه FFQ
مواد غذایی
1- نان لواش (1 عدد)
2- نان بربری ( 1 عدد)
3- نان سنگک (1 عدد)
4- نان تافتون (1 عدد)
5- نان باگت (1 عدد کوچک)
6- برنج پخته (1 بشقاب غذاخوری)
7- ماکارونی پخته (1 کفگیر)
8- سیب زمینی ( 1 عدد متوسط)
9-سیب زمینی سرخ کرده(1خلال)
10- ورمیشل پخته(رشته سوپ) (1لیوان)
11 - رشته آش(1 لیوان)
12- بیسکوییت (با ذکر نوع) (1 عدد)
13- کراکر(بیسکوییت ترد) (1عدد)
14- انواع کیکها (1عدد/1 برش متوسط)
(شامل کیک یزدی،کیک خانگی،کلوچه،تی تاپ و ...)
15- ذرت و بلال (1 عدد متوسط)
16-جو یا بلغور پخته(1 استکان)
17- عدس (1 استکان)
18- لوبیا (1 استکان)
19-نخود (1 استکان)
20- باقلا پخته (1 استکان)
21- سویا ( 1استکان)
22- ماش (1 استکان)
23- لپه (1 استکان )
24- گوشت گاو یا گوساله (1 تکه خورشتی)
25- گوشت گوسفند (1 تکه خورشتی)
26 - گوشت چرخ کرده (1 قاشق غذا خوری)
27- مرغ و جوجه (1 قطعه متوسط)
28- ماهی (بجز تن) با ذکر نوع (1 قطعه متوسط، 1 کف دست کامل)
گام شماره 2
29- تن ماهی (کنسرو)(1/2 قوطی)
30-دل و جگر و قلوه (1سیخ)
31- همبرگر( 1 عدد)
32- کالباس (1 برش)
33- سوسیس (1 عدد)
34- تخم مرغ (1 عدد)
35- سیرابی و شیردان (1 قطعه)
36- زبان (1 عدد کامل)
37- مغز (1 عدد کامل)
38- کله (1 کف دست)
39- پاچه (1 عدد)
40- پیتزا (1 عدد)
41- شیر کم چرب(کمتر از 2%) (1 لیوان)
42- شیر پر چرب (1 لیوان) (بیشتر یا مساوی 2 %)
43- شیر کاکائو (1 لیوان)
44- ماست چکیده (1 قاشق غذا خوری)
45- ماست معمولی (1 کاسه ماست خوری)
46- ماست پر چرب (1 کاسه ماست خوری)
47- پنیر( 1 قوطی کبریت)
48- پنیر خامه ای (1 قوطی کبریت)
49- دوغ (1 لیوان)
50- خامه و سرشیر (1 قاشق غذاخوری)
51- بستنی سنتی (نصف لیوان)
52- بستنی غیر سنتی(1 عدد)
53- کره (1 قوطی کبریت)
54- مارگارین (1 قوطی کبریت)
55- کشک (1 قاشق غذا خوری)
56- کاهو خرد شده (1 لیوان)
57- گوجه فرنگی (1 عدد متوسط)
58- خیار (1 عدد متوسط)
59- سبزی خوردن (1 پیش دستی)
60-سبزی پخته (1 لیوان) (آش ،پلو،سوپ و غیره)
61- کدو حلوایی ( 1 کف دست )
گام شماره 3
62- کدو خورشتی( 1 عدد متوسط)
63- بادمجان پخته (1 عدد متوسط)
64- کرفس پخته ( 1استکان)
65- نخود سبز پخته (1 استکان)
66- لوبیا سبز پخته (1 استکان)
67- هویج خام (1 عدد متوسط)
68- هویج پخته (1 عدد متوسط)
69- سیر (1 حبه)
70- پیاز خام (1 عدد کوچک)
71- پیاز سرخ شده (1 قاشق غذاخوری)
72- انواع کلم(کاسه ماست خوری)
73- فلفل دلمه ای( 1 عدد متوسط)
74- اسفناج پخته(1 لیوان)
75- شلغم (1 عدد متوسط)
76- فلفل سبز باریک (1 عدد متوسط)
77- سس قرمز(1 قاشق غذا خوری)
78- ترشی (1 پیاله)
79- شور (1 پیاله)
80- خیار شور (1 عدد متوسط)
81- طالبی و گرمک (1/4 عدد)
82- خربزه (1 قاچ متوسط)
83- هندوانه (1 قاچ متوسط)
84- گلابی (1 عدد متوسط)
85- زرد آلو (1 عدد متوسط)
86- گیلاس یا آلبالو (1 پیش دستی کوچک)
87- سیب (1 عدد متوسط)
88- هلو (1 عدد متوسط)
89- شلیل (1 عدد متوسط)
90- گوجه سبز ( 1 عدد متوسط)
91- انجیر تازه (1 عدد متوسط)
92- انجیر خشک (1 عدد متوسط)
93- انگور (1 خوشه متوسط)
94- کیوی (1 عدد متوسط)
95- گریپ فروت (1 عدد متوسط)
96- پرتقال (1 عدد متوسط)
97- خرمالو (1 عدد متوسط)
98- نارنگی (1 عدد متوسط)
99- انار (1 عدد متوسط)
100- خرما (1 عدد متوسط)
101- آلو (زرد و قرمز) (1 عدد متوسط)
102- توت فرنگی (1 عدد)
103- موز (1عدد متوسط)
104- لیمو شیرین (1 عدد متوسط)
105- لیمو ترش(1 عدد متوسط)
106- آب پرتقال(1 لیوان)
107- آب سیب (1 لیوان)
108- آب طالبی (1 لیوان)
109- کشمش (1 قاشق غذاخوری)
110- توت تازه (1 پیش دستی)
گام شماره 4
111- توت خشک (1 عدد)
112- برگه ها (1 عدد)
113- زیتون سبز (1 عدد)
114- کمپوت میوه جات(1 قوطی)
115- آبمیوه بسته بندی شده (1 عدد)
116- روغن نباتی جامد (1 قاشق غذاخوری)
117- روغن مایع(1 قاشق غذاخوری)
118- روغن زیتون(1 قاشق غذا خوری)
119- روغن حیوانی ( 1 قاشق غذا خوری)
120- سس مایونز (1 قاشق غذاخوری)
121- بادام زمینی (1عدد)
122- بادام (1 عدد)
123- گردو (1 عدد مغز کامل)
124- پسته (1 عدد)
125-فندق (1 عدد)
126- تخمه(هندوانه،کدو،آفتابگردان) (کاسه ماست خوری)
127- قند،شکر پنیر یا نقل (1 عدد)
128- شکر (1 قاشق مربا خوری)
129-عسل (1 قاشق مربا خوری)
130- مربا (با نوع)
131- نوشابه های کولادار یا صنعتی (1 لیوان)
132- شیرینی خشک (1 عدد متوسط)
133- شیرینی تر (1 عدد متوسط)
134- گز (1 عدد متوسط)
135- سوهان (1 قطعه)
136- پفک (1 بسته)
137- شکلات کاکائویی (1 عدد)
138- چای (1 لیوان)
139- نمک (1 قاشق چایخوری)
140-چیپس (1 بسته)
141- قهوه (1 فنجان)
142- آبلیمو (1 قاشق مربا خوری)
143- نبات و آبنبات (1 تکه متوسط)
144- قارچ پخته (نصف لیوان)
145- حلوا خانگی (1 قاشق غذا خوری)
146- حلوا شکری (1 قاشق غذا خوری)
147- انواع ادویه ها ( 1قاشق چایخوری)